Säkra betalningar med Klarna / Leveranstid 1-3 dagar / Enkla returer

Stilren Eldstad 60 cm för Magiska Kvällar

  • 839 kr
  • 755 kr
I lager

Stilren Eldstad 60 cm för Magiska Kvällar


Skapa en oas av värme och trivsel i din trädgård med vår eleganta eldstad i stål. Den minimalistiska och runda designen, kompletterad med pulverlackerad yta, ger inte bara ett modernt intryck utan är också tålig mot väder och vind. Tre stadiga ben och praktiska handtag gör eldstaden enkel att flytta runt för att hitta den perfekta platsen för kvällens samling eller en romantisk stund under stjärnorna.

Njut av ljudet av prasslande ved och se hur lågorna dansar - denna bärbara eldstad blir snabbt hjärtat i varje utomhusmiljö. Och när glöderna lagt sig, varför inte passa på att grilla något gott på långa grillspett? Vare sig det är till familjemiddagen eller en spontan get-together med vänner, erbjuder den möjligheter för många trevliga stunder.

Vid användning utomhus, kom ihåg att skydda din omgivning från gnistor och aska. Med lite kärlek och regelbundet underhåll kan du njuta av din eldstad länge - vi rekommenderar att du förvarar den under tak när den inte används för att skydda mot korrosion. Att materialet naturligt anpassar sig till elementen genom att skifta i färg är bara ett bevis på de äkta materialens livfullhet och behöver inte oroa dig - det påverkar inte funktionen.

Mått: 60 x 60 x 30 cm. 

Skapa minnen runt brasan med Bydecor - din partner för hemmets alla rum och utrymmen.