Säkra betalningar med Klarna / Leveranstid 1-3 dagar / Enkla returer

Användning doftpinnar | Doftljus och doftpinnar | Bydecor

Användning Doftpinnar


Att använda doftpinnar är enkelt och kräver inget underhåll mer än att vända pinnarna då och då. Många väljer att använda doftpinnar som ett komplement till doftljuset för att kunna behålla den härliga doften i rummet även när ljuset är släckt.

Alla våra doftpinnar är miljövänliga och innehåller vegetabilisk olja. Den vegetabiliska oljan är baserad på olja från sojabönor som är helt naturlig och miljövänlig. Till oljan tillsätts sedan eterisk olja eller doftolja.

- Doftpinnarna kommer i en förpackning. I förpackningen ligger det en glasbehållare som innehåller doftolja samt träpinnar som sedan ska sättas ner i glasbehållare.

- Börja med att skruva av locket på glasbehållaren och ta bort förslutningen på flaskan.

- Sätt sedan ned det antalet träpinnar du vill ha i doftoljan. Om du önskar mindre doft kan du använda färre pinnar. Om du önskar du mer doft kan du lägga till fler pinnar. Ett tips är att sätta ner några pinnar i doftoljan och sedan känna sig fram om man vill lägga till fler pinnar eller ta bort pinnar för att få fram den önskade doften.

- Känner du att doften har börjat avta kan du vända på pinnarna och pinnarna kommer att suga upp doftoljan som sedan kommer att sprida doften ut i rummet. Hur ofta man ska vända pinnarna kan variera beroende på tyckte och smak hur mycket doft man vill ha i rummet. 

- Tänk på att placera doftpinnarna på en plan yta för att inte riskera att oljan rinner ut.

- Om du får doftoljan på händerna skölj händerna med tvål och vatten. Undvik kontakt med ögonen.  

Se alla våra doftpinnar här: DOFTPINNAR