Säkra betalningar med Klarna / Leveranstid 1-3 dagar / Enkla returer

ARILD Handduk/Badlakan, Blå/grå

  • 229 kr
  • 171 kr
I lager

ARILD Handduk/Badlakan, Blå/grå


Upptäck Arild Handduk Blå/Grå – en modern och stilren kvalitetsprodukt som adderar en sofistikerad touch till ditt badrum. Perfekt för alla hem, kombinerar denna handduk elegans och funktionalitet på ett unikt sätt.

Material och Komfort:Tillverkad av mjuk och behaglig bomull, garanterar Arild Handduk en lyxig känsla vid varje användning. Det högkvalitativa bomullsmaterialet är skonsamt mot huden och erbjuder en överlägsen absorptionsförmåga, vilket gör att du snabbt och effektivt blir torr efter varje bad eller dusch.

Design och Estetik:Den Blå/Grå färgnyansen bidrar till en sofistikerad och tidlös look som passar perfekt in i alla typer av badrumsinredningar. Den eleganta och smakfulla designen gör att handduken harmoniserar med både moderna och klassiska stilar.

Storlek och Praktiska Egenskaper: Med en generös storlek på 150 cm i längd och 90 cm i bredd täcker Arild Handduk hela din kropp, vilket ger en komplett och bekväm torkupplevelse. Handduken väger endast 0,70 kg, vilket gör den lätt och smidig att ta med på resan.

Underhåll och Skötsel:För att bibehålla handdukens fräschhet och kvalitet, tvätta den enkelt i maskin vid 40˚C. För att undvika skrynklor och bibehålla mjukheten, rekommenderas att torktumla på låg temperatur.

Med Arild Handduk investerar du i en högkvalitativ produkt som kombinerar komfort, stil och funktionalitet. Denna handduk är det perfekta valet för dig som vill ha en lyxig och sofistikerad touch i ditt badrum.

Specifikationer:

  • Material: Mjuk bomull
  • Färg: Blå/Grå
  • Storlek: 150 cm x 90 cm
  • Vikt: 0,70 kg
  • Tvättråd: Maskintvätt 40˚C, torktumling på låg temperatur

Njut av komfort och elegans med Arild Handduk Grå – den perfekta handduken för ditt hem och dina resor.